the hallucinogenius
a girl living her life the way it should be

2018. február 4., vasárnap

BOLDOGSÁG ~ Élvezd az apróságokat

Először is boldog új évet kedves olvasóm! Remélem, jól indult az éved és egy felejthetetlen januártól búcsúztál. Annyira szerettem volna jelentkezni már korábban, de mégsem sikerült idetalálnom. A jó hír, végre itt vagyok, méghozzá nem is akárhogyan! Nagyon jó kedvemben vagyok, ezért ma egy listával örvendeztetlek meg azokról az apróságokról, amik jelenleg melengetik a szívecském. Mert élvezd az apróságokat.


Süt a nap. Alig várom már a tavaszt, ezért még a legkisebb napsugárnak is tudok örülni. Tegnap szakadt a hó, ennek apropóján eláztam, de végre csodálhatom a napsütést. Mindig valami újnak a kezdetét juttatja eszembe. Ha süt a nap, úgy érzem, hogy én is ragyogok.

Újra írhatok. A szép időjárás meghozta a kreativitásom, mert eddig hiába kezdtem bele új bejegyzésbe, nem ment az írás. Télen egyetlen vágyam, hogy meleg ruhákba bújva átvészeljem az évszakot. Hiányzott a blogom, jó újra itt lenni.

És fotózhatok. Ha a természet valami számomra kedves dolgot művel, egyből a kamerámért nyúlok. Jó érzés alkotni, megörökíteni azt, ahogyan én látom a világot.

Pihenhetek. Van időm arra, hogy ne csináljak semmit. Mert néha a legjobb megoldás, ha adsz magadnak egy kis szünetet, és nem, a pihenés nem mindig csak kifogás.

Szeretek zuhanyozni. Már megint az időjárással jövök, de... Ha jó az idő, sokkal jobban esik egy zuhany. Ilyenkor szeretek csak úgy állni a víz alatt és gondolkodni, relaxálni.

1 megjegyzés: